Umplutura pentru cozonac, cu nuci si cacao

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, rating: 3.00 din 5)
Loading ... Loading ...

Ingrediente:

- 1 cana nuci taiate marunt sau macinate
- 1 lingura de cacao
- 100 ml lapte dulce
- 100 g zahar
- esenta de vanilie si esenta de rom

Mod de preparare:

Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul, nucile si cacaua. Se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca bine, apoi se adauga vanilie si rom. Se intinde aluatul, se unge cu umplutura de nuci si cacao, se ruleaza si se pune in tavi.

Distribuie reteta pe:
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Aceasta reteta a fost vazuta de 8,238 ori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha

Please enter the CAPTCHA text

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>