Tort cu ananas si frisca

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Fara Voturi)
Loading ... Loading ...

Ingrediente:

- 3 oua
- 200 g zahar
- 250 ml lapte
- vanilie
- rom
- dulceata si fructe din dulceata
- 40 g gelatina
- 800 g frisca
- 1 foaie de pandispan
- 1 cutie compot de ananas
- 150 g sirop
- 1 lingura de amidon

Mod de preparare:

Se aseaza foaia de pandispan intr-o forma rotunda cu marginile detasabile, captusita cu folie alimentara.

Se prepara o crema facuta din trei oua batute cu zahar si laptele fiert cu amidon. Cand este rece, se pune jumatate din frisca, gelatina inmuiata in sirop de ananas, vanilia si romul; se amesteca bine, dupa care se toarna peste blat si se da la frigider pana se intareste. Apoi se pun deasupra fructele din compot peste care se toarna sirop din dulceata si se mai lasa la rece timp de 20 de minute.

Dupa ce s-a intarit, se transfera pe un platou si se orneaza cu restul de frisca si fructe din dulceata.

Distribuie reteta pe:
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Aceasta reteta a fost vazuta de 1,921 ori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha

Please enter the CAPTCHA text

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>