Forum
Chat
20 vizitatori
Autentificare   Inregistrare
Colectia Mea   Adauga Reteta
 
Cautare
Parfe de capsuni

Parfe de capsuni

adaugata de: elenutza

Vizualizari: 1981

Ingrediente:

- 350 g capsuni
- 2 oua
- 150 g zahar
- 500 g frisca batuta

Mod de preparare:

Se spala bine capsunele sub jet de apa, se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare, apoi se paseaza si se trec printr-o sita. Ouale se freaca bine cu zaharul, pe baie de aburi, pana se ingroasa, se da vasul deoparte si se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza pana ce compozitia isi mareste volumul. Se adauga pireul de capsuni si 350 g frisca, se amesteca bine, se toarna compozitia intr-o forma de chec captusita cu folie alimentara, si se pune la congelator. Parfe-ul de capsuni se serveste taiat in felii si decorat cu frisca si jumatati de capsune proaspete.
Cuvinte Cheie: capsuni, frisca
 
Nu exista nici un comentariu pentru aceasta reteta!
Pentru a adauga un comentariu trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi in caz ca nu ai un cont inca!

Ultimele retete vizualizate

Parfe de capsuni
1

Newsletter

Email
abonare dezabonare
Salveaza

Parerea ta

Ti-ar placea sa gasesti pe acest site si retete de mancare?

Da, foarte mult
Da
Nu prea
Nu

Voteaza
Ultimele retete adaugate
Alte retete
Sfaturi si idei
Retete recomandate
Cei mai activi membri

Echipa Retete Dulci va multumeste ca faceti parte din comunitatea ReteteDulci.ro | Hotel Bacau | Anunturi Gratuite | Anunturi Imobiliare