Parfe de capsuni

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Fara Voturi)
Loading ... Loading ...

Ingrediente:

- 350 g capsuni
- 2 oua
- 150 g zahar
- 500 g frisca batuta

Mod de preparare:

Se spala bine capsunele sub jet de apa, se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare, apoi se paseaza si se trec printr-o sita. Ouale se freaca bine cu zaharul, pe baie de aburi, pana se ingroasa, se da vasul deoparte si se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza pana ce compozitia isi mareste volumul. Se adauga pireul de capsuni si 350 g frisca, se amesteca bine, se toarna compozitia intr-o forma de chec captusita cu folie alimentara, si se pune la congelator. Parfe-ul de capsuni se serveste taiat in felii si decorat cu frisca si jumatati de capsune proaspete.

Distribuie reteta pe:
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Aceasta reteta a fost vazuta de 2,249 ori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha

Please enter the CAPTCHA text

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>