Negrese simple

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Fara Voturi)
Loading ... Loading ...

Ingrediente:

- 1 cana ulei (sau unt topit)
- 2 cani zahar
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 4 oua
- 1/2 lingurita praf de copt
- 2/3 cana cacao
- 1/2 lingurita sare
- 1 cana faina
- 1 cana nuci (optional)

Mod de preparare:

1. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se captuseste cu hartie de copt o tava de 22×32 cm.
2. Uleiul (sau untul topit) se amesteca bine cu zaharul, ouale si vanilia.
3. Ingredientele uscate se amesteca impreuna, apoi se incorporeaza in compozitia de oua.
4. Aluatul se toarna in tava pregatita si se da la cuptor pentru 30 minute sau pana cand negresa incepe sa se desfaca de pe marginile tavii.
5. Se lasa sa se raceasca, dupa care se taie in patrate.

Distribuie reteta pe:
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Aceasta reteta a fost vazuta de 9,217 ori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha

Please enter the CAPTCHA text

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>