Chec de post cu gem si cacao

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Fara Voturi)
Loading ... Loading ...

Ingrediente:

- 3 cani faina
- 1 cana apa
- 1 si 1/2 cana zahar
- 6 linguri ulei
- 3 linguri cacao
- un praf de sare
- 1 lingura bicarbonat stins cu otet
- 5 linguri gem

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele in ordinea in care au fost scrise pana cand se obtine un aluat omogen. Aluatul se toarna intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina sau intr-o tava captusita cu hartie de copt. Se coace in cuptorul incins, la foc potrivit.

Distribuie reteta pe:
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Aceasta reteta a fost vazuta de 7,528 ori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha

Please enter the CAPTCHA text

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>