Chec cu iaurt

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Fara Voturi)
Loading ... Loading ...

Ingrediente:

- 200 g zahar
- 150 ml ulei
- 200 ml iaurt
- 3 oua
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 pliculet praf de copt
- 1 lingura cacao
- coaja rasa de la 1 lamaie
- un praf de sare
- stafide
- alune
- faina cat cuprinde

Mod de preparare:

Galbensurile se bat bine cu zaharul, se adauga apoi uleiul si se amesteca pana se incorporeaza complet, iaurtul, zaharul vanilat, un praf de sare, praful de copt, coaja rasa de lamaie, albusurile batute spuma si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat ca o smantana groasa. Din compozitie se scot 5 linguri care se amesteca cu cacao. Compozitia se toarna in 2 tavi de chec unse si tapetate cu faina sau captusite cu hartie de copt. Deasupra se pune, in mod egal, compozitia de cacao, apoi se presara, dupa gust, stafide si alune taiate marunt. Se coc la foc potrivit timp de 20-30 minute in cuptorul incins.

Distribuie reteta pe:
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Aceasta reteta a fost vazuta de 1,478 ori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha

Please enter the CAPTCHA text

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>